Touratech ENDURANCE Click csomag rendszer

Endurance Click oldaltáskákaz aludobozok valódi alternatívája

Rápattintod, lepattintod és kész is! Nem csak a terepmotorosok várják régóta: a könnyű, vízálló ponyvatáska rendszer szinte minden elterjedt konzollal kompatibilis.


Az ENDURANCE Click oldaltáska az alumínium dobozok első igazi alternatívája. Bármely műanyag doboznál könnyebb, viszont elég strapabíró ahhoz, hogy kibírja az eldőléseket, ráadásul teljesen vízálló (IP64). Űrtartalma 28 liter, amivel kellően kompakt marad, mégis komoly tároló kapacitást ad. Az automatikus rögzítő rendszernek köszönhetően egyszerű és könnyen használható gyakorlatilag bármely konzollal. Alap esetben 18 mm-es csőre van tervezve, de opcionálisan megvásárolható kitekkel ettől eltérő átmérő esetén is használható.


Az új, innovatív rögzítő rendszer felhasználási módtól függetlenül, mindig stabilan tartja a csomagot. A hordszíjat - minden extra mozdulat nélkül - felfelé húzva a zár old és azonnal leemelhető a motorról. Ennyire egyszerű.


Itt is, mint minden Touratech Waterproof termék esetén, az alapanyag erősen kopásálló, vízálló és igazán jól néz ki. Legyen szó túrázásról, akár közúton, akár terepen, vagy mindennapi közlekedésről, biztos lehetsz benne, hogy a praktikus és egyszerű feltekerős záródás nem enged be sem vizet, sem port, sem egyéb szennyeződést. A motortól eltávolodva, párnázott hordfülek teszik kényelmessé a használatát. Az okosan elhelyezett rendszerező zsebek megkönnyítik a mindennapokat.
A passzív biztonásgot 3M Scotchlite fényvisszaverők javítják. Ja, és ne aggódj, ha koszos lesz, akár a kerti locsolótömlővel is tisztíthatod!

 

Árakat és további információt a webshop-ban találsz.