Új etalon a túracsizmák közöt: Touratech DESTINO Adventure

A motorosruhát, sisakot és kesztyűt követően már-már időszerű volt, hogy a Touratech saját fejlesztésű csizmájával bővüljön a fekete-erdei gyártó motoros felszerelés kínálata. A DESTINO Adventure egyszerre nyújt nagyon magas szintű biztonságot és kényelmet, ráadásul egyedülálló újításainak köszönhetően jó eséllyel pályázik a leguniverzálisabban használható motoros lábbeli címre.


Már a név elárulja igazi rendeltetését: the destination is adventure, az cél maga a kaland. Épp ezért úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb helyzetben megállja a helyét. Ez egy teljes értékű túra csizma, endúró csizma és egy szabadidő cipő három az egyben kombinációja. A lényeg, hogy a kalandmotorozást a maga egészében kezeli és egyetlen nagyon átgondolt termék formájában ad választ a kihívásokra.
A DESTINO Adventure hatékony védelmet nyújt, ugyanakkor rendkívül kényelmes is. Alapja full-grain bőrből készül, melyet a szükséges helyeken protektorok erősítenek. A csizma elején a lábujjaknál ütés elnyelő poliuretán réteg nyújt védelmet éppúgy, mint a bokánál. Az orr vasalata off-road használat mellett is biztosan rögzíti a talpat. A sípcsontot a csizma stílusához illő műanyag protektor védi.
A talp kellően merev ahhoz, hogy egy esetleges esés közben megvédje a lábat, de járás közben hajlékony is egyben, elkerülendő a síbakancs érzést. Az olaj és benzin álló talp biztos fogást biztosít csúszós talajon is.

   


A DESTINO Adventure extra széles belépő nyílással rendelkezik és három precízen állítható csattal rögzül. A Cordura felső rész rugalmasan zárja a csizmát, kizárva a felfröccsenő vizet és a port. 
A külső réteg szándékosan nem vízálló, mert a tervezők így tudtak leginkább megfelelni a különböző használati módok támasztotta kívánalmaknak. A terephasználat során szinte kikerülhetetlen átvarrott talp sem teszi lehetővé vízálló membrán használatát. Ráadásul a membrán nagyon lassítaná a csizma belsejének kiszáradását is.


Természetesen mindez nem azt jelenti, hogy a DESTINO Adventure tulajdonosának le kell mondania a membrán nyújtotta kényelemről, csak arról van szó, hogy ez a belső cipőbe került. A szabadalmazott OutDry technológia biztosítja a komfortos viseletet a felhasználási területtől függetlenül. Ez nem csupán része a csizmának, de önállóan is viselhető, mint egy teljes értékű cipő. Hogy ne keljen lába a csizma külső rétegének, amíg te kirándulsz, a felső csat mögül egy burkolt acél sodrony húzható elő, amivel a csizma egyszerűen a motorhoz rögzíthető.


A belső cipő természetesen mosható. Az antibakteriális talpbetét tisztítható és cserélhető.
A fent említett egyedi megoldásokkal a Touratech a Compañero-val kijelölt úton halad tovább. Ez azt jelenti, hogy a DESTINO Adventure is egy univerzálisan használható motoros öltözék, ami egyben a túrák során használható minőségi outdoor ruházat is egyben. Ezekkel a termékekkel nem csak a motorozás lesz kényelmesebb és biztonságosabb, de a nyeregből leszállva is használhatóak, így növelve a túra során a komfortot és helyet szabadítva fel más szükséges dolgoknak. 
A DESTINO Adventure első példányai már megérkeztek az üzletbe!

A főbb tulajdonságok áttekintése:

 • Protektorokkal erősített, waxolt full-grain bőr csizma
 • Ütéselnyelő poliuretán réteg az ujjaknál és a bokánál
 • Opcionálisan használható fém vasalat az orron
 • Műanyag sípcsont védő
 • Belső talp erősítés
 • Olaj- és benzinálló, biztosan tapadó talp
 • Extra széles belépő nyílás
 • Záródás precízen állítható csatokkal
 • Puha cordura felső rész a kényelmes, ugyanakkor szoros záródásért
 • Átvarrott talp
 • Vízálló és lélegző belső cípő, mely önmagában is használható
 • Szabadalmazott OutDry membrán
 • Beépített rögzítő kötél, mellyel a használaton kívüli külső réteg a motorhoz rögzíthető

Rendeld meg most  a webshopban!