A legenda visszatért

Nem csak a Honda rajongók várták régóta: az új CRF1000L AfricaTwin, a legendás korabeli Dakar versenymotorok alapján készült XRV750 örököse mindenkit érdekel.
A 2015-ös EICMA-n, pontosan egy évvel a prototípus nagysikerű bemutatása után a Honda új zászlóshajója szériában is megjelent… és hozzá az összes szükséges Touratech kiegészítő.
A projekt fedőneve „True Adventure” azaz „Igazi Kaland” volt – végülis a régi motor egy egész kalandor generációt inspirált utazására és máig hűséges rajongótábora van. A motor, ami 1988-ban stílust teremtett, most újra itt van és természetesen nem csak a rajongók, de a Touratech fejlesztési központja is nagy érdeklődéssel várta. A Touratech-nek több mint 20 év tapasztalata van az Africa Twin-nel, tehát igazi kihívás volt, hogy az utódhoz is hasznos túrakiegészítők egész sorát fejlesszék.
Egyedi fejlesztésű, Niedereschach-ban gyártott és alaposan kipróbált termékek ezek: alumínium doboz rendszer több méretben és kivitelben, topcase, csomagtartó, GPS adapter, *Works* off-road lábtartó és kormánymagasító, ami segít állva motorozáskor és csökkenti a vállak és csukló terhelését.

     
       


Nemesacél bukócső a motor és az idom védelmére, oldaltámasz talp, fényszóró védő, kiegészítő lámpák és a rendkívül robosztus *Expedition* kivitelű karter védő készíti fel ezt a motort, hogy a legkeményebb kalandokra is készen álljon. Ha pedig a kényelmet fokoznánk: több kivitelben és anyagból készülnek ülések, melyekkel végképp személyre szabható a kalandor.
A típus specifikus tanktáskák és egyéb textil táskák már csak a hab a torán.
Az új Africa Twin-hez elérhető kiegészítők teljes listáját a már elérhető 2016-os Touratech katalógus tartalmazza. Rendeld meg az ingyenes* katalógust most a touratech@fullgas.hu e-mail címen! *(A katalógus küldésének postaköltsége fizetendő.)

A termékekkel kapcsolatban érdeklődhetsz továbbá a 20-392-7622-es telefonszámon.

A termékek már előrendelhetőek a websopban!