A kalandmotorozás világa 2020 oldalon

Nagyobb, mint valaha. 2020 oldalnyi termék, újdonság és inspiráció, mellyel az új Touratech katalógus etalon a kalandmotoros szegmensben. Kiegészítők és alkatrészek hosszú sora várja azokat az új motorokat melyek igazán érdekessé teszik majd a 2016-os évet.
Ilyen például az új Honda CRF 1000 L Africa Twin, melynek elődje kalandorok egész generációját sarkallta utazásra. A Touratech több, mint 20 éve kínál kiegészítőket az Africa Twinhez, így nem csoda, hogy az új modellhez már a megjelenés előtt a GPS tartótól a doboz rendszerig minden szükséges kiegészítő elkészült. Ráadásul a katalógusban helyet kapott egy exkluzív cikk az első Touratech-es tesztről.

A túraendurok mellett  olyan új szegmensek felé is nyit a niedereschach-i gyártó, mint például a Ducati Scrambler vagy a BMW S1000XR. A klasszikus típusokhoz pedig új termékek egész sora került be az új katalógusba.
 
Mivel a motorozás akkor igazán örömteli elfoglaltság, ha mind a motor, mind pedig a motoros megfelelően van öltözve, ezért  a Touratech nagyon komolyan fejlesztette motoros ruházat és kiegészítő kínálatát: az Aventuro Mod egy felnyitható túra sisak és egy off-road sisak előnyeit ötvözi, az új COMPAÑERO World2 a sokszorosan bizonyított COMPAÑERO Wprldwide örökségét viszi tovább, a Destino Adventure a Touratech első saját fejlsztésű csizmája. Minden fejlesztés táptalaja az a rengeteg kilométer, amit a Touratech-nél beletesznek a motorokba, a tulajdonosoktól a vezetésen át a dolgozókig mindenki. Szintén a tapasztalatok alapján valósult Touratech Waterproof made by Ortlieb vonal, mely a kiemelkedő minőséget gyártó Ortlieb és a minőségi termékek mellett nem kevésbé elkötelezett Touratech közös üzlete. Ez egyben azt is jelenti, hogy az Ortlieb motoros vonala – legalábbis névleg - megszűnik és helyét a Touratech Waterproof veszi át, mely kizárólag a Touratech-en keresztül lesz elérhető.

     


Az eddig említett újdonságokkal, sok-sok képpel, történettel, beszámolóval a Touratech 2016/2017-es katalógusa garantáltan hasznos és érdekes olvasmány lesz minden motorsnak: Albán teszt túra Ducati Multistrada 1200 Enduro-val és Scramblerrel; Simon és Lisa Thomas (2ridetheworld) - akik immár 12 éve vannak úton – beszámolója; és Dirk Schäfer mesél Iron Butt-os élményeiről, melyen a  Touratech 1000km-es hatótávolságú motorjával vett részt.
Az óriási anyagban a navigációt jól használható indexálás és tiszta struktúra segíti. Az első rész a  típus specifikus termékeket tartalmazza, gyártó és azon belül hengerűrtartalom szerint rendezve. Ezt a műszerek/műszerfal, a csomagok, az ülések, a szélvédők,  a futóművek és az univerzális kiegészítők követi. Végül a ruházat, navigáció és outdoor szekció következik.
Az új 2020 oldalas katalógust 5 nyelven összesen kétszáz-ezres példányszámban nyomják és a világ összes nagy kiállításán éppúgy megtalálható, mint minden Touratech kereskedőnél. A katalógus ingyenes (ha postázzuk, a postaköltség fizetendő). A katalógus online is elérhető a www.touratech.com oldalon, okos telefonon és tableten is böngészhető.


kapcsolat: Full-Gas Kft (importőr), 8630 Balatonboglár, Nyárfa utca 13.
tel.: 85-550-560
Mob.: 20-392-7622
e-mail: touratech@fullgas.hu
internet: www.touratech.hu