Zega Mundo Akció

Zega Mundo - Vissza a gyökerekhez

Az új Zega Mundo hűen követi a legendás "ős" Zega örökségét. Egyszerű, erős és formás alumínium doboz, ami készen áll minden feladatra.A Zega Mundo fejlesztésekor a fő szempont a tiszta funkcionalitás volt. Praktikum, robosztus felépítés és letisztult forma - ez a Zega Mundo. 
 

A lehető legerősebb szerkezet elérése érdekében a palást 1,5mm vastag alumínium lemezből készül, ami szegecseléssel rögzül az egy darabból mélyhúzott fenék lemezhez.Ez a felépítés teszi rendkívül merevvé. Az extra szilikon tömítés pedig egész élettartamára garantálja a vízállóságát. A palást felső részén elhelyezkedő merevítő szintén minden eddiginél pontosabb fedél rögzítést és illeszkedést tesz lehetővé ami természetesen hermetikusan zárja a dobozt.


A formaterv kialakításánál és az anyagválasztás során több mint 20 évnyi tapasztalat állt rendelkezésre, mely tesztek és valós túra kilométerek milliói alatt gyűltek össze.Ezek az anyagok képesek ellenállni napokig tartó, erős vibrációnak, ami murvás úton lép fel éppúgy, mint olyan csúcsterhelésnek, amit egy ugratás utáni kemény földreérkezés jelent.  
Magas húzó és szakító szilárdságának hála rendkívül ellenálló külső behatásoknak még akár egy esés során is.
 

Elődeihez hasonlóan, a Zega Mundo is Németországban, Niedereschach-ban készül, a Zega Pro és a Zega Pro2 gyártása során már bevált gyártástechnológiákat alkalmazva. A tökélestes minőséget a számítógép vezérelt gépesített munkafolyamatok és a Touratech munkatársainak szakértelme együttesen garantálja. 

A Zega család többi tagjához hasonlóan  a Mundo esetén is nemesacél csat felel a fedelek rögzítéséért. Ez nem csupán a fedél teljes eltávolítását teszi lehetővé, de szükség esetén bármely oldalról nyithatóvá teszi a dobozt.A doboz a Touratech kipróbált és atombiztos rendszerével rögzül a 18x2-es nemesacél csövekbő készült típus-specifikus tartó kerethez. A nagy átmérőjű és pont jól kézre álló rögzítő anyák még ergonómikusabb kialakítást kaptak. Egyszerű, gyors és pontos illeszkedés kilométerek ezrei után is. Ez tette és teszi máig a Zega dobozaokat a hard core túrázók kedvencévé.
És a Mundo még ennél is többet tud: nem csupán egyszerűen és biztonságosan szállít csomagokat A-ból B-be, de opcionális kiegészítők egész sora teszi tökéletesen egyedi igényre szabott komplett szállító rendszerré.

A Zega Mundo 31, 38 és 45 literes méretben érhető el.

 

Rendeld meg most akciósan!

Ha szettben rendelnéd, akciós ajánlatért írj a touratech@fullgas.hu címre, vagy hívd a 20/392-7622-es számot.

 

A Zega Mundo abból a szempontból is különleges, hogy minden idők legjobb Touratech reklámfilmje is hozzá kapcsolódik: