Touratech Compañero

 

A tökéletes öltözék kalandoroknak.

A többszörös tesztgyőztes Companero Worldwide ötvözi egy sportos, nyári- és egy minőségi GORE-TEX ruha összes előnyét - all-in-one.

Megszámlálhatatlan apró részlet teszi hihetetlenül praktikussá, hogy neked csak az útra és az élmények befogadására kelljen figyelned.

Compañero Worldwide Summer A Compañero alapja egy szellős nyári ruha. A dzsekin és a nadrág szárain is elöl és hátul is nagy felületen Cordura® AFT anyagot találunk, ami a megfelelő szellőzést és komfortot biztosítja. Ez a kellemes viseletet biztosító, ugyanakkor rendkívül strapabíró és tartós anyag abszolút csúcsminőség. A kritikus helyekre viszont Cordura 2000 réteg került, ahol a "2000" a szövet szálainak vastagságára utal. CE jóváhagyással rendelkező protektorokkal teljeskörűen felszerelve a Compañero  abszolút benchmark a piacon. A passzív biztonságért nagy fényvisszaverő panelek felelnek.
Ha szükség van rá, a dzseki és a nadrág összecipzározható.
A fenti lényeges adatokon kívül megszámlálhatatlan apró részlet teszi hihetetlenül praktikussá és felhasználóbaráttá annak érdekében, hogy a lehető legkomfortosabb legyen használni.
Két nagy külső zseb, telefon zseb az alkaron és számos belső zseb az egyéb értékek számára. A könnyen elérhető, levehető hátsó nagy zsebben pont jól elfér a külső réteg.        

Compañero Worldwide All Weather Add A Touratech Compañero második rétege hűvösebb időben és esőben tesz jó szolgálatot: a laminált réteg. Kimondottan az alap ruhához lett fejlesztve, csak fel kell rá venni. Előtte persze célszerű a külső zsebekből átpakolni a külső réteg azonos zsebeibe, amik kellően nagyok, könnyen elérhetőek és - természetesen - vízállók!  W. L. Gore  háromrétegű laminált Pro Shell anyagából készült cPantsn-t használjuk: Ez a textil kompozit anyag úgy áll össze, hogy a belső bélés, a legjobb minőségű Gore-Tex lélegző membrán és az ellenálló külső réteg egy egységet alkot. Így a ruha viselése nem okoz "töltött zokni" érzetet, nem túl vastag, nem buggyosodik, így nagyon kényelmes és jól illeszkedik. Természetesen a fölső réteg legfontosabb tulajdonsága, hogy szél és vízálló. A Pro Shell aktív viselkedése miatt pedig teljesen lélegző.
A  Touratech Compañero különlegességét az adja, hogy a szél és vízálló réteg a rendszer külső részén helyezkedik el. A szellős nyári réteg egy termobélésként funkcionáló szigetelő légpárnát képez. További thermo réteg használatára csak kimondottan hideg időben lehet szükség. Téli körülmények között használva  a további vihar gallér tesz jó szolgálatot. Ahogy számítottál is valószínűleg rá, igen a külső rétegek is összecipzározhatók, mintegy overálként.
Ha nem szokványos körülmények között használod a felső, laminált réteget, szükség lehet némi plussz szellőzésre, amit a beépített  szellőző panelek és biztonsági cipzárak tesznek lehetővé. 

 

 Tovább a shop-ba