MX Light - motocross kesztyű touratech módra

Touratech MX Light kesztyű: A tökéletes társ terepre

Könnyű, de robosztus, ugyanakkor jól szellőzik, tökéletesen véd és jó fogást biztosít: ez az új Touratech MX Light kesztyű, melyet kimondottan enduro és motocross felhasználásra terveztünk. Ez a típus képezi az alapját a Touratech rendkívül széles kesztyű választékának, ami a felhasználási területek teljes spektrumát lefedi majd.

 


A Touratech nem csupán a kalandmotorozás és az utazás terén rendelkezik hagyományokkal, de a terep motorsport több szakágában is komoly hagyományai vannak, a Dakar-tól az extrém endoro versenyeken át a különböző tömegsport rendezvényekig. Ezeken a versenyeken a legextrémebb körülmények között gyűjtöttük a tapasztalatokat, hogy aztán felhasználjuk olyan termékek tervezésekor, mint például ez a kesztyű.


Az eredmények megkövetelték, hogy a tervező csapat valami kiemelkedőt alkosson, így született meg egy könnyű, de robosztus kesztyű koncepciója – az MX Light. „Természetesen nem találtuk fel újra a motocross kesztyűt, ugyanakkor arra törekedtünk, hogy új technológiák és anyagok használatával, az összegyűjtött tapasztalatok alapján a szegmens legjobb termékét valósítsuk meg” foglalta össze Anja Schlange-Schöningen projekt manager a termékfejlesztés előtt megfogalmazott célokat.
A felhasználási területtel összhangban , az MX Light könnyű és vékony, alapvetően közepesen meleg-meleg időben komfortos, és terep használat mellett megbízható védelmet is nyújt. A tenyér ellenálló mégis jó fogású műbőr. Egy darabból készült, hogy a varrás ne gyengítse és ne tegye kényelmetlenné. A tenyéren és az ujjak végén szilikon felületek garantálják a csúszásmentességet.
A csuklós részen tépőzáras neoprén biztosít kellő rugalmasságot és tökéletes záródást. Dupla anyagvastagság a hüvelykujj tövénél – ahol a leggyakrabban jelennek meg vízhólyagok.
Az ujjhegyeknél nincs irritáló varrás. A kézfejet borító eleve könnyű anyagon további szellőző rések akadályozzák meg a túlhevülést.


Az MX Light 2015 elején kerül piacra sárga, narancs és kék színben, minden méretben.