Aventuro

A Touratech saját fejlesztésű motorosruhája (Companero) után egy kimondottan kalandmotorozáshoz fejlesztett, rendkívül könnyű karbon sisakot mutat be az Intermot-on. A cél egy megjelenésében és funkciójában is iránymutató és sokoldalúan használható bukó megalkotása volt,a  Touratech-nél az elmúlt két és fél évtized alatt felhalmozott tapasztalatok alapján. A két méretben készülő karbon héjszerkezet a legmagasabb szintű biztonságért és a kis tömegért felel. 
Egy bukó minden lehetséges felhasználási területre: Mindegy, hogy egy hosszú kaland túrán, egy hétvégi off-road-ozáson, vagy egy gyors autópályás szakaszon vagy, az Aventuro tökéletesen alkalmazkodik a feladathoz. A sild és plexi együttes használatával egy tipikus túraendúró sisak. A sild leszerelésével gyakorlatilag utcai zárt sisak, míg a silddel, de a plexi nélkül egy teljes értékű off-road sisak az eredmény – quick strap előkészítéssel. Az átalakítás természetesen nagyon egyszerűen elvégezhető, szerszámot nem igényel. 

A kényelmet hatékony szellőző rendszer fokozza az áll részen és a tetején.  A bélés kivehető, mosható és akár a különböző méretű arcpárnák utólagos beszerzésével még inkább egyénre szabható. A szokásosnál szélesebb látótér a komfortot és a biztonságot egyaránt fokozza és nem utolsó sorban az arcpárnák veszély esetén egy mozdulattal eltávolíthatók.

További tulajdonságok:

  • Ergo-Paddig System
  • Előkészített hely a kommunikációs eszköz számára.
  • Dupla D gyűrűs csat
  • Legmagasabb szintű DOT és ECE tanúsítvány
  • Pin-lock
  • Kamera tartó
  • Anti-allergén bélés

 

 

  

Az Aventuro 2015 februárjától teljes méretválasztékkal elérhető a Full-Gas balatonboglári üzletében.

Ár:

Core és Sky modellek: 171700Ft

Companero, Rally, Vision: 188900Ft

 

 

 

Sky

Rally

Compañero

Core

Vision